Groepsindeling

Toen de inschrijvingen net openden op 1 januari 2022 ontvingen wij een enorme piek aan bezoekers op onze website. Dit heeft er kortstondig tot geleid dat mensen niet konden inschrijven, betalen of geen bevestigingsmails ontvingen.

Inmiddels is ons mailingssysteem weer volledig werkend. Wel is het mogelijk dat u zich afvraagt in welke groep uw kind is ingedeeld aangezien dit normaliter in de bevestigingsmail staat. Daarom hebben wij om verwarring te voorkomen een schema voor u opgesteld wat het hopelijk duidelijk maakt waar u zich op de eerste dag kunt melden.

Alle groepen zijn op leeftijd gebaseerd. U ziet hieronder jaartallen en vervolgens een groepsletter vermeld. Aan de hand van het geboortejaar van uw kind komt u te weten in welke groep uw kind is geplaatst. Het is mogelijk dat u ons reeds heeft gemaild omdat kinderen bijvoorbeeld graag bij elkaar wilden zitten. In dat geval bent u reeds bekend met de gewijzigde groep.

Op het programma zult u zien dat er achter sommige groepen nog een getal staat zoals bijvoorbeeld B2 of C3. Dit betekent dat de groepen te groot zijn om alle kinderen in één groep te stoppen. Op de eerste dag van hun aanwezigheid zullen de kinderen zelf kunnen bepalen in welk groepsgetal ze terecht komen zodat ze altijd bij hun vriendjes terecht komen.

Geboortejaar Kinderland groep
2017 Groep A
2016 Groep B
2015 Groep C
2014 Groep D
2013 Groep E
2012 Groep F
2011 Groep G
2010 Groep H
2009 Groep I
2008 of 2007 Groep J