Groepsindeling

Het is mogelijk dat u zich afvraagt in welke groep uw kind is ingedeeld. Dit staat altijd in de bevestiging van inschrijving maar we kunnen ons voorstellen dat een mail gaandeweg kwijt raakt. Daarom hebben wij, om verwarring te voorkomen, een schema voor u opgesteld wat het hopelijk duidelijk maakt waar u zich op de eerste dag kunt melden.

Alle groepen zijn op leeftijd gebaseerd. U ziet hieronder jaartallen en vervolgens een groepsletter vermeld. Aan de hand van het geboortejaar van uw kind komt u te weten in welke groep uw kind is geplaatst. Het is mogelijk dat u ons reeds heeft gemaild omdat kinderen bijvoorbeeld graag bij elkaar wilden zitten. In dat geval bent u reeds bekend met de gewijzigde groep.

Op het programma zult u zien dat er achter sommige groepen nog een getal staat zoals bijvoorbeeld B2 of C3. Dit betekent dat de groepen te groot zijn om alle kinderen in één groep te stoppen. Op de eerste dag van hun aanwezigheid zullen de kinderen zelf kunnen bepalen in welk groepsgetal ze terecht komen zodat ze altijd bij hun vriendjes terecht komen. Dit zijn de indelingen voor aankomend kamp (2024):

Geboortejaar Kinderland groep
2019 Groep A
2018 Groep B
2017 Groep C
2016 Groep D
2015 Groep E
2014 Groep F
2013 Groep G
2012 Groep H
2011 Groep I
2010 of 2009 Groep J