Kinderland 2020 is uitverkocht!

Kinderland 2020 is uitverkocht! De kaartverkoop is nog nooit zo snel gegaan als dit jaar! Bij Kinderland staat veiligheid altijd bovenaan onze prioriteitenlijst. Daarom hebben wij besloten om de inschrijvingen op dit moment stil te zetten.

Het is niet langer mogelijk om u nog in te schrijven voor ons kamp. Wij hebben op dit moment niet voldoende vrijwilligers om nog meer kinderen toe te laten. Vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt om een wachtlijst open te stellen. U kunt uzelf op deze wachtlijst zetten. Zodra er een plek beschikbaar komt door een afmelding of doordat wij meer vrijwilligers beschikbaar hebben en dus meer kinderen kunnen ontvangen zult u een notificatie krijgen. U zult dan uw registratie kunnen afronden en betalen.

Let op: kinderen die op de wachtlijst staan en in het bezit zijn van een Amstelveenpas krijgen hierbij voorrang! Het kan dus zijn dat iemand die later heeft ingeschreven eerder aan de buurt is dan u.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers! Wilt u een steentje bijdragen aan onze prachtige organisatie en ervoor zorgen dat onze kinderen twee fantastische weken beleven? Meld u aan als vrijwilliger! Indien u meer informatie wilt over het zijn van vrijwilliger kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dit kunt u doen d.m.v. de mailknop in de groene balk bovenaan de pagina.

Tarieven

Wij maken gebruik van een vroegboek kortingssysteem. Dit houdt in dat hoe eerder u inschrijft en betaalt, hoe voordeliger uw inschrijving wordt. Voor het jaar 2020 hanteren wij de volgende tarieven:

 

Soort ticket Prijs Data
Periode 1 Super Early Bird € 105,- 01-01-2020 t/m 14-01-2020
Periode 2 Early Bird € 115,- 15-01-2020 t/m 01-03-2020
Periode 3 Regulier € 125,- 02-03-2020 t/m sluiting (vol)
Periode 0 Amstelveenpas € 15,- 01-01-2019 t/m sluiting (vol)

 

Let op: u kunt alleen het Amstelveenpasticket gebruiken als u in het bezit bent van een Amstelveenpas!

Voor de betalingen gelden de volgende regels:

  • Uw betaling dient te geschieden in dezelfde periode als de inschrijving
  • Uw betaling dient binnen 2 weken na inschrijving te geschieden
Kinderland 2020 - Inschrijven
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.