Kinderland 2022

De voorbereidingen voor Kinderland 2022 zijn in volle gang. Afgelopen jaar hebben wij een bijzonder Coronajaar gedraaid. Wij hanteren dit jaar dezelfde methode van inschrijven als afgelopen jaar. Dat betekent dat we dit jaar als volgt te werk gaan:

  • De inschrijvingen openen op 1 januari 2022 om 15:00 uur op deze pagina.
  • Er is geen inschrijfavond. Het is dus niet meer mogelijk om contant te betalen.
  • Wij zullen in de eerste periode 400 tickets beschikbaar stellen. Dit zijn gegarandeerde plekken. Zodra deze zijn uitverkocht kunt u uzelf op de wachtlijst plaatsen tegen het reguliere tarief.
  • Alleen de eerste 400 tickets kunnen aanspraak maken op het Super Early Bird of het Early Bird tarief.
  • Voor Amstelveenpashouders geldt nog steeds het kortingstarief van € 15,- per kind.
  • Amstelveenpashouders worden vooraan op de wachtlijst geplaatst.
  • Als er meer tickets beschikbaar komen, worden deze alléén onder het reguliere tarief verkocht met uitzondering van Amstelveenpashouders.
  • Zodra er een plek beschikbaar is krijgt u een mail en heeft u 7 dagen de tijd om de inschrijving te voltooien en betalen.
  • Bij geen reactie op de mail wordt u van de wachtlijst verwijderd, moet u opnieuw inschrijven en wordt u achteraan op de wachtlijst geplaatst.

Naast de aanpassingen op het inschrijfsysteem zijn er nog meer wijzigingen. De overheid heeft een routekaart opgesteld betreffende het COVID-19 virus. Wij hebben besloten, gezien de maatregelen die van kracht zijn bij de risiconiveaus ernstig en zeer ernstig vastgesteld door het RIVM, dat Kinderland niet plaats kan vinden. Wij denken dat Kinderland 2022 alleen plaats kan vinden bij de risiconiveaus waakzaam en zorgelijk mits dit wordt toegestaan door de overheid. Wij hebben ook, om alles zo duidelijk mogelijk te maken, onze eigen routekaart opgesteld. Deze kunt u bekijken via ‘Informatie voor ouders’. Mocht er worden besloten om Kinderland 2022 te annuleren, dan zullen wij naar alle redelijkheid kijken of en welk bedrag we terug kunnen betalen aan u. Wij nemen maatregelen om alle kosten pas zo kort mogelijk voor het kamp te betalen zodat wij u zoveel mogelijk terug kunnen betalen indien nodig. Deze voorwaarden worden mogelijk nog gewijzigd naarmate het jaar vordert.

Tarieven

Wij maken gebruik van een vroegboek kortingssysteem. Dit houdt in dat hoe eerder u inschrijft en betaalt, hoe voordeliger uw inschrijving wordt. Wij zullen onze eerste tickets beperken tot 400 tickets. Alleen deze 400 tickets kunnen aanspraak maken op een kortingstarief afhankelijk van het moment van inschrijven. Daarna zal Kinderland met regelmaat de leidingaanmeldingen controleren om te kijken of wij meer kinderen toe kunnen laten. Indien dat het geval is zullen zij voor het reguliere tarief worden ingeschreven.  Voor het jaar 2022 hanteren wij de volgende tarieven:

Ticketnaam Tarief Inschrijfdata
Super Early Bird € 110,- 01-01-2022 t/m 14-01-2022
Early Bird € 120,- 15-01-2022 t/m 28-02-2022
Regulier € 130,- 01-03-2022 t/m sluiting (vol)
Amstelveenpas € 15,- 01-01-2022 t/m sluiting (vol)

Let op: u kunt alleen het Amstelveenpasticket gebruiken als u in het bezit bent van een Amstelveenpas!

Inschrijven
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.