Ledingweekend 2021

Lieve leiding,

Van 2 t/m 4 juli 2021 staat het leidingweekend gepland. Wij willen, net als jullie, heel graag dat dit door kan gaan. Of dit mogelijk is, is op dit moment helaas nog niet te zeggen. Daar is het helaas nog te vroeg voor. Zoals tijdens de persconferentie begin januari toegelicht, hebben we een extra uitdaging dit jaar bij het organiseren van het leidingweekend. Het zou namelijk kunnen dat het leidingweekend op dat moment doorgang kan vinden, maar door eventuele oplopende besmettingen een paar weken later het kamp zelf niet.

In dit geval moeten wij de inschrijfgelden aan de ouders terugbetalen. Omdat wij een stichting zijn mogen wij niet te veel geld in eigen vermogen hebben en kunnen wij het financiële risico niet dragen dat we met terugwerkende kracht het leidingweekend toch niet hebben kunnen betalen, terwijl dit dan al wel heeft plaatsgevonden. Wij hebben de mogelijkheid geopperd om het financiële risico niet bij Kinderland te leggen, maar bij de vrijwilligers, waarbij we iedereen die mee wil gaan op leidingweekend vragen om zelf voor hun deelname aan dit weekend te betalen. Op het moment dat Kinderland daadwerkelijk heeft plaatsgevonden zullen wij dit bedrag vervolgens terugbetalen.

We hebben hier een enquête over gehouden die door een groot deel van jullie is ingevuld, waarvoor dank. Hier kwam uit naar voren dat jullie het leidingweekend erg belangrijk vinden én dat jullie bereid zijn om een eigen bijdrage te doen voor het leidingweekend, die jullie uiteraard volledig terug krijgen op het moment dat het kamp door heeft kunnen gaan. Ook kwam naar voren dat een low-budget leidingweekend een prima optie is.

Wij hebben een en ander naast elkaar gezet en wij denken dat we het leidingweekend kunnen organiseren als minimaal 45 vrijwilligers mee gaan en zij ieder 80 euro betalen. Hier zitten dan twee overnachtingen in, eten voor vrijdagavond t/m zondagmiddag en benzinekosten. We houden het programma zo goedkoop mogelijk, dit houdt in dat we geen uitjes zullen organiseren waar entreegelden o.i.d. voor betaald moeten worden.

Om spoedig te weten of we het leidingweekend kunnen organiseren, vragen we jullie om je uiterlijk vrijdag 2 april in te schrijven voor het leidingweekend. Bij de inschrijving moet de eigen bijdrage van 80 euro direct worden betaald via iDeal. Het is na 2 april niet mogelijk om je deelname te annuleren en deze 80 euro terug te krijgen, aangezien we dan starten met het organiseren van het weekend. Zoals eerder gezegd krijg je deze 80 euro terug na het kamp, indien het kamp door heeft kunnen gaan. Indien het leidingweekend zelf niet door kan gaan door de op dat moment geldende maatregelen, betalen wij het geld uiteraard ook terug. Als we na de deadline van 2 april minder dan 45 inschrijvingen hebben, gaat het leidingweekend helaas ook niet door en zullen we ook het geld terugbetalen.

Wij hopen dat jullie allemaal mee willen en kunnen gaan en we gaan voor het meest positieve scenario, een ouderwets gezellig leidingweekend!

Tot snel,

Het bestuur

Inschrijven
Let niet op de titels van de in te vullen kolommen, deze staat gelijk aan die van de kinderen, is op dit moment niet meer aanpasbaar. We willen dus graag jouw voornaam, achternaam, mailadres, een bevestiging hiervan en minimaal 1 telefoonnummer waarop je te bereiken bent.